Jump to content
MaryO

For Those who had the Weird Issues over the last few days...

Recommended Posts

It was the Shoutbox causing the problems. Not too many people used that anyway. It has been temporarily disabled but it might come back if I can see that it has been upgraded.

 

The boards have been upgraded, but not much. We went from 3.2 to 3.4.8

 

Thanks so much for your patience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's good news Mary - Thank you for all your hard work and the merriest of days to you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I rather like the brighter colour scheme! It's Christmas morning here, so a Merry one to those of you who celebrate it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back and running! Yeh

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL, the title of this thread! "Weird issues", yes, it seems so every day . . .

 

All the best to all my fellow p-surgers for a happy, healthy 2016.

 

Maneki

Share this post


Link to post
Share on other sites

The new boards are still loading/indexing and there are a few features that aren't working yet - but I hope that they will when everything is reindexed.

If you have trouble with any of the new features, please post here and we'll try to help.

Thanks for your patience!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The boards are finished indexing now and (most) everything should be working now.

There are many new features, including "Recommendations and Reputations".

To use this, look at the bottom right of any post.  You'll see a heart icon.  You can click on that to "like" a post or expand it for other options.  There are no negative icons, only positive:)

I may be adding more later.

Screenshot 2017-10-27 09.08.00.png

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see lots of people reading but not posting.

If you are having trouble posting here after the board upgrade, please email me at maryoconnor@gmail.com and I'll see what needs to be done to fix that.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Duh!  I think I forgot to turn on the Reply capabilities for some of the areas.  Thanks to a very kind member for alerting me to this!

Share this post


Link to post
Share on other sites

To reply to a post, either click on that Quote button at the bottom leftish to quote the post you're reading or scroll to the end of the thread for a big box that looks like this:

Screenshot 2017-10-28 12.12.16.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had some trouble figuring out how to attach my Facebook and Twitter accounts to my profile.

If you do, too, here's how.

Up at the top rightish, find the little down triangle to the right of your name.

Click on that and choose Account Settings and edit your info.

 

 

Screenshot 2017-10-28 14.08.16.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mary - I'm having issues trying to go to the last post on a topic, it brings me to the very first one and then I have to scroll down to find the last one.  Is there a shortcut I can use like on the old site?  I hope I explained that right.  Thanks!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.